Još jedna sezona rijaliti programa Zadruga je završena, a veliko superfinale pete sezone održano je u nedjelju naveče kada smo dobili novog pobjednika, za nekoga očekivano i pravedno pobijedio je Dejan Dragojević, dok sa druge strane bilo je i onih koji su mislili da on ne zaslužuje ovu pobjedu i da je bilo dosta drugih ljudi koji su više zaslužili prvo mjesto umjesto njega.

Slična mišljenja vezana su i za drugo mjesto, koje je osvojila njegova bivša supruga Dalila, koja je kao nagradu dobila montažnu kuću, a mnogi su pisali kako ona nije zaslužila ni da uđe u superfinale, a kamoli da bude drugo mjesto, a bilo je i onih komentara u kojima se pisalo kako je nju Željko Mitrović doveo do tog drugog mjesta. Bilo kako bilo, peta sezona je završena, a o šestoj sezoni već se uveliko priča, a i sam Željko Mitrović rekao je kako će se oni potruditi da ova nova sezona bude dosta kreativnija i bolja u odnosu na prethodne.

Kada je u pitanju Bijela kuća drastično se razlikuje od septembra 2021.godine kada su se zadrugari uselili, pa sve do zadnjeg finalnog dana, gdje je skoro sve demolirano i uništeno. Dok oni i dalje sabiraju utiske i navikavaju se na realnost, prostorije Zadruge napuštene su u haotičnom stanju, a može se vidjeti kako su kreveti svi ispolivani, flekavi, zidovi uništeni, a u kupatilu je prljavština. Dosta se u toku proteklih deset mjeseci pisalo o higijeni zadrugara, a malo je bilo onih koji su vodili računa o svemu, što se itekako da primjetiti. Video snimak pogledajte ovde.

Preporučeno