Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji, ali i cijelom Balkanu, a kada je javnost u pitanju, nju najviše interesuje Jelenin ljubavni život koji je bio više nego buran. Kroz njen život je prošlo mnogo muškaraca, ali nakon jednog muškarca, Jelena je zavoljela opasne momke. Jelena se na estradi pojavila još kao tinejdžerka, a tada je bila u velikoj ljubavi sa momkom kojeg je znala još u srednjoj školi. Ona je tada imala 19. godina i već tada je govorila kako je to ljubav njenoga života, te je sa tim momkom planirala i porodicu i djecu, au jednoj Tv emisiji je otkrila i ove stvari:

“Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu”, počela je Jelena s osmijehom na licu, pa nastavila, te je dodala kako se nada da će njih dvoje ostati još dugo godina zajedno te da je on onaj tip muškaraca  koji joj puno pomaže u životu, te joj daje satisfakciju da nastavi sa poslom kojeg radi i kojeg voli, a onda je rekla kako ga puno voli te da se nada da će se udati za njega i da će mu roditi petero djece

Ipak, kako znamo, ova velika tinejdžerska ljubav nije potrajala, a mala od skandala je ubrzo nakon raskida sa Nemanjom uplovila u ljubav sa žestokim momkom sa beogradskog asfalta Zoranom Davidovićem Ćandom, a tu vezu prekinula je njegova smrt.