Svi oni koji prate rad Jelene Karleuše, pa čak i oni koji je ne podnose, a i njene kolege, iako će mnogi od njih reći da Jelena nekada zna zaista biti naporna, a često i bezobrazna, niko ne može da porekne da je ona i izuzetno pametna i inteligentna i da zna dosta toga o mnogo čemu. Malo je onih koji mogu da izađu na kraj sa njom kada je prepirka u pitanju, a u to su se uvjerile i mnoge estradne zvijezde koje su ušle u neke sukobe ili polemike sa njom

Jelena spada u red estradnih zvijezda koje imaju najviše naslovnica u medijima iza sebe, ona je zvijezda koja je uvijek interesantna za javnost, a kao što se zna veoma je sklona aferama i skandalima, a smatra se i izuzetno inteligentnom osobom, za čiji se privatni život interesuje cijela regija, a ona se baš i ne trudi da bilo šta od toga i sakrije. Pa je tako tokom gostovanja i ona sama u emisiji ”Grand specijal” otkrila neke stvari o sebi što možda mnogi nisu ni znali o njoj.

Pa je tako otkrila da je totalni vegetarijanac, da navodno nikada u životu nije pojela ništa slatko, da ne pije kafu i da je njena prabaka bila grofica Mario Von Daitz i to sa majčine strane i da ta njena prabaka ima svoju ulicu u Gracu. Otkrila je da meso ne može nikako da jede, a nakon jednoga testiranja je navodno saznala da je njen IQ 190, što je veoma velika brojka kada je inteligencija u pitanju.

Otkrila je i da je pjevala u operi Boris Godunov u Narodnom pozorištu u Beogradu  kada je bila još tinejdžerka, te da je dva puta rađala, i to oba puta na carski rez i što je posebno interesantno, oba puta je rodila istoga dana i to u isto vrijeme.

 

 

 

 

Preporučeno