Kada ste zvijezda na estradi, jasno je da ste pod stalnim pritiskom medija i javnosti, te da pokušavate da izbjegavate svaki kontakt sa njima. Mnoge od zvijezda i nemaju neki kontakt sa komšijama, ali Seka Aleksić očito nije jedna od takvih zvijezda. Za nju njene komšije kažu da živi kao i sav drugi normalan svijet, a i da se njen sin Jakov druži sa ostalom djecom sasvim normalno, te svi za nju kažu da nie niti malo uobražena:

”Odlična je, nije isfolirana. Sasvim je prirodna, našali se, pozdravi sve, nemamo nikakav problem sa njom. Nema nikakve zahtjeve posebne, ponaša se normalno, uglavnom dolazi nedeljom i kupuje na veliko. Ne traži da joj se naplati preko reda. Dolazi potpuno opušteno odevena, često i bez šminke. Kada joj neko zatraži fotografiju i autogram, izlazi u susret.  Uglavnom dolazi sa suprugom, nekada i sa sinom” – rekli su u prodavnici u kojoj Seka i njen muž Veljko često kupuju.

Neke stvari o Seki je otkrio i Uroš u čijem je kafiću Seka stalni got, a s vremenom su postali i kućni prijatelji: ‘‘ Mi smo kao brat i sestra. Kada se vidimo pričamo razne priče, dajemo jedno drugom savjete. Seka je veoma duhovita i sa njom vrijeme vrlo brzo prolazi. I po šest sati da sjedim sa njom to prođe kao sat vremena koliko je zanimljiva. Voli šalu. Odlična je domaćica, a Veljko je odličan domaćin. Zna da uđe u kuhinju sama, da spremi… ”

”Ljudi je gledaju na televiziji, pa kroje sliku o njoj na taj način, neki možda misle da je uobražena, ovakva ili onakva, ali, iskreno da vam kažem, ona je prava žena iz naroda, opuštena, normalna. Uglavnom je umorna, jer dosta radi, voli da dođe ovde kod nas, jer ovde “puni baterije”. Porlazi nam vrijeme u priči i šali, slušamo muziku”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučeno