SINOĆ, PRED SAMU PONOĆ, U KNJAŽEVCU U SRBIJI SE DESIO MASAKR KADA JE NENAD RODIĆ, 63-GODIŠNJI DEDA U JEKU PORODIČNE SVAĐE DVIJE OSOBE UBIO, A POTOM JE DVIJE RANIO.

Zeta i unuka je hicem iz pištolja ubio, dok je snaghu i drugog unuka teško ranio. Potom se dao u bijeg, policija ga je uskoro uspjela uhapsiti, kako prenosi srbijanski Blic.rs

U dvorištu kuće gdje su svi zajedno živjeli se desila ova porodična drama, a započelo je sve između ubijenog 19-godišnjeg Ronić Ivana i njegovog brata po stricu K.R.

Ivan je pretukao K.R. nakon čega se ovaj požalio Nenadu Roniću, čiji je odgovor bio uzeti pušku u ruke.

Na vrhuncu svađe, Nenad je odlučio upucati zeta Jastreba Asanovića, 38-godišnjeg zeta, na licu mjesta je preminuo, a potom i u Ivana Ronića, koji je povredama u knjaževačkoj bolnici podlegao. Ranjeni su i maloljetni B.R. kao i snaha Nenada, Romana, koja ima 20 godina.

Nenada je policija zatvorila u pritvor, a kako su prenijeli srbijanski mediji, u ovoj porodici nikada nije bilo zabilježenih prijava.

Horor koji se desio je pogodio sve, mi smo ostali bez teksta dok smo ovo čitali, da li ste i vi? Da li ste mogli nešto reći, da li ste upućeni u ovo?

Preporučeno
Loading..