Danas malo govorimo o muško ženskim odnosima koji su itekako u jako specifičnim odnosima u posljednjih 10 godina, Ono što je evidentno, jeste to da su prevare sve više prisutnije kako u vezi, tako i u brakovima. Još ako se ima djece u samim bračnim zajednicama, onda je itekako bolna spoznaja kada jedno od partnera sazna za bračnu nevjeru ovoga dugoga.

Onda nastaju silne svađe, preispitivanje gdje je nastala sama greška, ko je omanuo. U brakovima se nakon takvih saznanja najviše ostaje zbog djece, najbolji primjer u svijetu poznatih je onaj brak između Jelene Karleuše i Duška Tošića, Između njih dvoje nakon velike Jelenine prevare nema više ničega, ali su najviše u braku ostali zbog svoje dvije kćerke. Da ne biste došli do te situacije, onda je najbolja opcija da prepoznate neke znakove kada vidite kada vas žena krene varati.

Prvi i osnovni razlog je taj da između vas više nema nikakvog emotivnog odnosa. Seks se sveo na jednom ili nijednom mjesečno. Jednostavno više ne razgovarate kao prije, ona je sve više odsutnija dok pokušavate načeti neku temu, ili riješiti neki problem. Ona odjednom ostaje prekovremeno na poslu, a prije to nije bio nikako običaj. 

Također ako primjetite da je počela malo češće da priča o nekom kolegi sa posla, učestalije nego prije, to je onda također jako jasan znak da nešto nije u redu sa vašom vezom. Ono što svi stručnjaci kažu, žene počnu varati kada budu zapostavljeni u jednoj vezi. Da li ste vi primjetili neke od ovih stvari u svome braku?

Preporučeno