Kada gledamo neke filmove, različite žanrove, možemo da kažemo da oni nisu ni bizu isti kao realnost, pa tako kada gledamo neke ljubavne filmove, i vidimo neke tragične scene, isto tako te situacije imamo i u realnom životu. Tako vam mi danas donosimo jednu veoma tužnu ljubavniu priču, a evo o čemu se radi. Njihova imena su Džon i Mišel koji su se upoznali još u srednjoj školi.

Ubrzo su se zaljubili, a nakon nekoliko godina zabavljanja oni su odlučili da svoju ljubav krunišu sa brakom. Tako su oni u toku ljeta prvo obavili građansko vjenčanje, a onda su krajem jeseni oni se vjenčali i u crkvi. Kako prenose tamošnji mediji, tokom ljeta se Mišel razboljela i to ozbiljno, a pretragama koje su ljekari obavili ustanovljeno je da ona boluje od najgore bolesti, i da je ona dosta uznapredovala, a bila je nažalost u već poslednjem stadijumu.

Oboje su bili očajni, jer nisu stigli ni djecu da dobiju, a ona će već umrijeti, a nažalost ona se desila prije nego što su dočekali da se vjenčaju u crkvi, tako da je Džon ostao sam. Prošlo je sedam dana od njene sahrane, a onda je on u njenom mobilnom telefonu pronašao dvije slik ekoje su ga prosto oborile na zemlju. Naime, radi se o tome da ona bila u vjenčanici koju je čuvala za crkveno vjenčanje koje nažalost nije ni dočekala. Ostatak teksta pročitajte ovde.