U nastavku današnjeg članka malo se vraćamo u prošlost, kada je sve bilo puno bolje, i na nekom većem nivou, a o segmentu muzike i kvalitete iz toga doba ne bi ni trošili reči. Svakako da su najveći hitovi napravljeni baš u tom periodu, a mnogi pevači egzistiraju i dan danas, i sa svojim pesmama uveseljavaju današnje generacije, koje nisu niti svesne šta su propuštale.

Mnoge pevačice iz tog doba, a mislimo na 90 godine prošloga veka statsale su uz kriminalce i velike privatne žurke, koje su oni pravili samo za sebe. Srbija je u tom periodu bila u totalnom rasulu, sankcije koje je Amerika nametnula ovoj zemlji, uslovila je da samo ploda daje kriminal i slične radnje, pa je se većina pevača u tom periodu priklanjala baš tim klanovima.

Na taj način su dizali sovje karijere, a oni su bukvalno obožavali pevačice. Dovoljno je samo pogledati gde se danas nalazi jedna ceca Ražnatović, a samo se nameće pitanje da li bi danas bila ovde da joj se nije desio Željko Ražnatović Arkan. Lela Andrić je ime ove devojke koju vidite na naslovnoj fotki, aona je žarila scenom baš u tim godinama, i bila je rado viđen gost na svm Beogradskim splavovima, koji su baš u tom trenutku krenuli sa svojim radom.

Srtdžan Adžemović je ime beogradskog biznismena sa kojim je ona bila u vezi, a on je u to vreme bio u braku te je imao i jedno dete. Međutim, on je jako brzo postao meta mafijaša koji su mu u to doba udarali reket, i od njih jednostavno nije imao mira. Evo i nje danas.

Preporučeno