Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sa nestrpljenjem su iščekivali dolazak svog novorođenčeta. Međutim, njihovo radosno iščekivanje naišlo je na tragediju jer je Anastasija doživjela razarajući pobačaj. Nade i snovi para su srušeni, a Anastasija je bila duboko pogođena gubitkom. Kako bi poštedio njen dalji bol, Nemanja je hrabro preuzeo na sebe da srceparajuću vijest podijeli sa svijetom. Iako je kraj bajke para bio slomljen, ostali su jaki suočeni sa nedaćama i nastavili da podržavaju jedno drugo u ovom teškom trenutku.

 

 

Uprkos ljubavi koju je Nemanja gajio prema njoj, Anastasija Ražnatović se borila da se izbori sa gubitkom deteta. Kao rezultat toga, donela je odluku da se povuče iz očiju javnosti i fokusira se na izlečenje uz pomoć partnera i voljenih. Kako bi stvorila sigurno i pozitivno okruženje za sebe da se oporavi, odlučila je da se isključi s društvenih mreža. Ovo je bio neophodan korak za mladog muzičara da savlada najteži izazov kojim se sada suočila u životu.

 

 

 

Anastasija u Srbiju nije dolazila poslednjih šest meseci, jer je čekala papire za stalni boravak u Španiji, sada je došla, i neko vreme će biti tu, ai Nemanja odlazi na pripreme sa reprezentacijom. Za to vreme će Anastasija da de na odmor a kada se Nemanja vrati onda putuje is njim. Ceca je izjavila da je sretna što će Anastasija da boravi s njom naredni mjesec dana jer kako i svaka majka želi se svoga djeteta. Anastasija i dalje ostaje pri svojoj odluci da se stalno preseli u Španiju ali nakon odmora koji joj je sada prijeko potreban.

 

 

Preporučeno