Kišni dani koji su bili, iza sebe su ostavili posljedice, a to su jedan komaraca koji grizu i kvare uživanje u konačnom toplom vremenu koje nam je stiglo. Mi Vam danas donosimo sjajno rješenje za borbu protiv dosanih komaraca, a vro je jednostavno sa UV svijetlom. Pomoću ovog svjetla možete zaboraviti na dosadne komarce koji vas uznemiruju i narušavaju vašu udobnost. Postoji još jedna činjenica da je komarci više ujedinili jednu grupu ljudi od drugih.

 

 

Nedavna istraživanja otkrila su da na nečiju privlačnost komarcima može utjecati sapun koji se koristi tijekom tuširanja. Čini se da određeni sapuni privlače ove dosadne insekte, što ukazuje da odabir odgovarajućeg sapuna može pomoći u izbjegavanju ovih dosadnih i svrbežnih štetnika.

 

 

Ukoliko nabavite lampu sa UV svjetlom koja služi protiv komaraca , nećete se moati mazati kojekavim sredstvima protiv komaraca , koji vrlo često znaju biti i ljepljivi i teški za kožu. Ova specijalna dizajnirana UV lampa koristi UV svjetlo kako bi privukla komarce i insekte , a kada se približe lampi ventilator ih lagano usisava i zadržava unutar uređaja. Zahvaljujući dobroj saradnji svjetla i ventilatora vaš će prostor biti oslobođen od komaraca i imat ćete prijatno mjesto za boravak.Nemojte da vas zavara veličina lampe , jer ona iako je mala može pokriti prostor od 35 metara kvadratnih , tako da će vas osloboditi komaraca ne samo u spavaćoj sobi nego i a terasi. ili u bilo kojem prostoru u kojem želite da uživate bez komaraca.Lampa je tiha , bezbjedna i jednostavna za održavanje . Ugrađeni kolektor za komarce vrlo lako se uklanja i prazni tako da ne morate da brinete o čišćenju nereda . Također lampa ne koristi štetne hemikalije koji mogu biti opasni po zdravlje .Uz ovu lampu će Vam ljeto biti konfornije.

 

 

Preporučeno