Srđan Predojević je popularni voditelj koji je godinama radio svoj posao u tandemu sa Jovanom Joksimović. Njih dvoje su vodili Jutarnji program na Prvoj TV , i kada ima je uručen otkaz prije tri godine , mnogi su bili šokirani tom odlukom.

 

 

Kada je poznati dvojac dobio otkaz špekulisalo se da če se televizijske kuće otimati za njih , odnosno ko će ih prvi zaosliti , ali se to nije desilo. Nakon dosta vremena koje je provela nezaposlena Jovana je odlčila da počne da vodi Jutarnji program na K1 teeviziji kod svog supruga Željka Joksimovića , a mnogi su ostali u čudu što i Srđan nije s njom.

 

 

Naime , kao se kasnije saznalo , ispostavilo se da je zmeđu njih dvoje došlo do nerazmirica i da su prekinuli dugogodišnje prijateljstvo , kao i kumstvo , a nakon tog burnog dogašaja Srđan je donio nekoliko vrlovažnih poslovnih i privatnih odluka . Naime , Srđan se samo posvetio televiziji a svo ostalo vrijeme provodi sa svojom porodicom. To je svakako značilo da će sve više vremena da provodi u opuštenoj atmosferi i uživati u lješkarenju ali i hrani pa je tako voditelj nabacio nekoliko kilograma viška. Srđan je godinama vodio računa o svojoj ishrani kao i izgledu , a čini se da je u posljednje vrijeme malo se opustio i promijenio svoje navike, a to se odmah primjeti na njegovom licu i tijelu. Da se previše ugojio , primjetili su i njegovi fanovi koji su mu savjetovali da je vrijeme da krene na dietu. Srđan je veoma aktivan na društvenim mrežama pa vrlo često bjavi fotografiju.

 

 

Preporučeno