Ovaj dan ćemo početi sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene koja ima puno brakova poznatih ličnosti, koji su već vreme zajedno, koji se smatraju dužim brakovima, a jedan od njih svakako su fudbaler Vujadin Savić i njegova supruga, glumica Mirka. Vasiljević, koji su jako mladi i koji već imaju četvoro djece. Poznato je da oMirka i Vujadin svoju djecu ne žele javno da eksponiraju , tako da javnost do sada nije imala priliku da vidi neku njihovu fotografiju, ni da vide kako djeca izgledaju i na koga liče.

 

 

Iako su jako dugo zajedno oni nisu vjenčani. Mnogi su mislili da Vujadin odugovlači sa vjenčanjem jer je poznato da on vodi momački život, što se tiče noćnih provoda, međutim ispostavilo se da je Mirka ta koja ne žuri da se vjenča, jer kako je ona istakla njoj papir ništa ne znači. I Vujadin također smatra da je vjenčanje samo formalnost, a on je svoju ljubav i privrženost prema Mirkiju pokazao na sebi svojstven način, koji je neke oduševio, a bilo je i onih koji su smatrali da je ovoga puta pretjerao.

 

 

Fudbaler je podijelio svoju fotografiju na kojoj je on u bazenu bez majce. Ono što su mnogi odmah primjetili je to da je Vujadin lice svoje supruge istetovirao na grudi. Fotografija je nastala u Dubaiju, gdje fudbaler uživa u toplom vremenu. Mnogi su ispod fotografija komentirali da bi mi bilo pametnije da je Mirki poklonio vjenčani prsten. Ni Mirka nije bila imperesionirana ovim potezom više je rekla da on mora na drugi način da joj dokaže ljubav.

 

 

 

Preporučeno