Zlatan Ibrahimović je bivši nogometaš Milana i jedan od najskupljih nogometaša današnjice koji svojim temperamentom izaziva oprečna mišljenja javnosti, ali savršen izgled u četrdesetprvoj godini niko ga ne može osporiti. Upravo iz tog razloga više puta spajali su ga sa poznatim i sa nepoznatim lepoticama, te je brak Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger koja je bivša manekenka od nejga starija 11 godina, nebrojeno puta bio na udaru javnosti i mnogi su im prognozirali krah.

 

 

Isti takav slučaj je i pre nekoliko godina kada se šuškalo da je fudbalski kao prevario svoju suprugu i navodno je uplovuo u vezu sa prelepom italijanskom novinarkom DIletom Leotom, međutim ova informacija nikada nije potvrđena, a supružnici nisu komentarisali ove navode. Brak Zlatana Ibrahimovića i Helene Seger tada glasine nisu uzdrmale, međutim to bi možda sada mogao biti slučaj nakon njegove fotografije na jednom atraktivnom slalomu.

 

 

 

 

Naime, prije nekog vremena Zlatan je boravio u Dubaju bez svoje supruge, što je bila idealna prilika da se bez ustručavanja na plaži prija zanosna ruska i sa njim slika pored nezaobilazne objave na društvenim mrežama, dodao je zanimljiv komentar. “Mojim voljenim na odmoru. Ne mogu više kriti našu romansu” – napisala je izvesna Lina Šoh te je izazvala ogromnu pažnju na društvenim mrežama.Međutim, iako je svima jasno da je reč o neslanoj šali, pitanje koje se nametnulo jeste da li se i koliko objava dopala lepoj Šveđanki Heleni, koja više od dve decenije uspešno drži konce u svojim rukama i uspeva da se porodica održi na okupu, odgovor na to je dobio samo Zlatana, nakon povratka kući sa egzotične destinacije.

 

 

Preporučeno