Danas pišemo o Aci Buliću koji je poznat srpski biznismenu, više puta smo do sada imali priliku dosta toga da čujemo i to sve zahvaljujući njegovoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić koja se trenutno nalazi u rijalitiju Zadruga. Ana za njega ima samo riječi hvale, i uvijek je isticala kako je on jedan veliki džentlmen i da je on neko koga je ona voljela najviše na svijetu.

Dok sa druge strane, i Aca ima sve najljepše da kaže za Anu koju svim silama eli da zaštiti jer i sam vidi kroz šta sve ona prolazi u rijalitiju i šta joj je Zvezdan sve do sada uradio. Svi gledaoci žele Acu da vide u rijalitiju ali pored njega isto tako žele da vide i Aninu kumu Milenu Kačavendu, koja je dosta toga iznijela o Zvezdanu od kako je Ana ušla u rijaliti. Međutim, zanimljivo je i to da gledaoci žele da vide i Zvezdanovog oca Moku Slavnića, a mi ćemo danas da pišemo o jednom Instagram profilu koji se zapravo bavi sa analiziranjem događaja iz rijalitija, te objavljivanjem snimaka, a tamo stoji da je Acin ulazak u rijaliti sve bliži.

Na jednom pomenutom profilu stoji “Iz pouzdanih izvora, ulazi Aca u subotu!” ovako piše na storiju koj je objavljen sinoć. Da li će to da se desi ili ne ostaje nam sve da ispratimo i da vidimo, a kada su dešavanja u rijalitiju u pitanju poslednjih dana je veoma turbulentno pa smo tako mogli da vidimo i lom koji je Ana napravila, nakon čega je htjela da napusti rijaliti, ali su je ostali zadrugari uspjeli smiriti.

Preporučeno