Adam Đogani, bivši takmičar popularnog regionalnog rijalitija Zadruga, nedavno je na svom Instagram profilu podelio fotografiju na kojoj je iza rešetaka. Iako nije imao pravnih problema, Adam je koristio društvene mreže da pošalje duboku poruku o vrijednosti slobode. On je naglasio da oni koji su doživjeli zatvor i gubitak slobode razumiju njegovu pravu vrijednost.

Ova izjava izazvala je dijalog na Instagramu, koji se fokusirao na njegovo učešće u Zadrugi gdje je proveo više od šest mjeseci prije nego što je izbačen iz produkcije. Adam je u početku ušao u šou i ušao u romantičnu vezu sa DJ Tamaris. Nažalost, njihov odnos se pogoršao tokom njegovog mandata u Bijeloj kući.Adam je otkrio trudnoću svoje sestre Lune Đogane, što nas je navelo da verujemo da je fotografija samo šala. Luna je postala poznata po vezi sa pevačem Slobodanom Radanovićem tokom učešća u rijalitiju Zadruga. Luna je trenutno srećno udata za Marka Miljkovića, još jednog bivšeg takmičara, i imaju preslatku ćerku Miju.

Par često dijeli video snimke svojih dnevnih rutina i iskustava kao roditelja na svom YouTube kanalu. Uz to, rado objavljuju video snimke svojih uzbudljivih putovanja na kojima je porodica Miljković često prisutna. Adamov izgled je veoma cijenjen i hvaljen, a mnogi ga smatraju modnom ikonom i pionirom. Njegov atraktivan izgled poslužio je kao inspiracija mnogim mladim pojedincima.

Preporučeno