I ove večeri smo uz jako posebne detalje koji su usko povezani sa smrću legendarnog Džeja Ramadanovskog. Prošla su tek 3 dana kako ga je izdalo srce, ali još uvijek ne znamo tačan datum njegove dženaze. Razlog je taj jer se još uvijek na zahtjev njegovih kćerki vrši obdukcija, i da se sazna koji je pravi razlog njegove smrti, ali je 99% u pitanju bilo njegovo srce. 

Ono što je posebno zanimljivo jeste to, da je posmrtnica već polijepljena po cijelom Beogradu, a tu se među ožalošćenim našlo jako puno poznatih imena, a ono što je sve iznenadilo jeste da se pored imena njegove kćerke nije nažao njegov zet, popularni pjevač Adil Maksutović. Razlog je više nego jednostavan, jer je on itekako bio grub prema njegovoj kćerci, koju je fizički maltretirao.

Od tog dana on i Džej nisu bili nikako u dobrim odnosima, ali se danas, evo nakon 3 dana oglasio i sami Adil koji je odlučio da mu posveti jedan cijeli stori na društvenoj mreži Instagram. Npisao je da mu je bio i više nego idol, jer dok je bio zdrav, nije bilo nijedne pjesme koju on nije mogao da otpjeva.

Njegov vibrato, i prepoznatljiva boja glasa se neće više ama baš nikada ponoviti. Adil je na tim privatnim veseljima krao njegove male fraze, i jako je ponosan što je imao takvog učitelja pored sebe. 

Preporučeno