Kako smo već imali prilike da vidimo, vrijeme godišnjih odmora je već došlo, a oni koji su sebi mogli da priušte odlazak na more, već uveliko uživaju, a kada su Srbi u pitanju najčešće destinacije su Grčka i Crna Gora. Najčešći razlog tome su prihvatljive cijene, ali isto tako i blizina, a inače zaista imaju jako lijepe plaže, a svakako da ne treba zanemariti ni hranu koja je odlična. Kada je Grčka u pitanju, oni su posebno gostoljubivi za ljude iz Srbije.

Upravo tome svjedoče i fotografije koje su snimljene na jednoj grčkoj plaži, a koje su za vrlo kratko vrijeme postale viralne na društvenim mrežama. Na fotografijama se može vidjeti kako je na desetine gostiju iz Srbije napravilo odličnu atmosferu na plaži, pa su oni u jednom trenutku u vodi čak zaigrali i kolo, dok su ih ostali turisti koji su tu bili gledali sa čuđenjem, ali su sve to uspjeli da zabilježe na svojim mobilnim telefonima.

U sredini kola koje je formirano u vodi su stojala dva muškarca i jedan je u rukama držao srpsku, dok je drugi držao grčku zastavu koje su bile zavezane jedna za drugu. Kolo su igrali uz muziku, a sa strane bila su četvorica muškaraca sa harmonikom i gitarama i svirali su. Na snimku koji se pojavio se mogu čuti i poznati uzvici, a iako je sunce nemilosrdno pržilo kolo je potrajalo preko deset minuta. Naravno da su na društvenim mrežama mišljenja podijeljena, pa tako je bilo onih koji su ovo podržavali, dok su drugi bili protiv, i ovo ponašanje smatrali su nepotrebnim za plažu. Ostatak teksta pročitajte ovde.