Chloe Amur, 32-godišnja manekenka, donijela je odluku da odbije izlaske s muškarcima koji ne zadovoljavaju njene specifične kriterije, uključujući određenu godišnju platu. Svoj stav je podijelila na društvenim mrežama, što je izazvalo negativne i pozitivne reakcije. Dok su je jedni kritikovali, drugi su je podržavali, smatrajući da žena treba da traži pouzdanog partnera i da njeni standardi nisu neuobičajeni u modernim vremenima.

Khloe je u potrazi za partnerom koji godišnje zarađuje najmanje 206.058 dolara, što je ekvivalentno nešto više od 190 hiljada evra ili nešto manje od 23 miliona dinara. To je isti iznos koji ona sama zarađuje na godišnjem nivou. Na fotografiji na kojoj nosi kupaći kostim, postavila je pitanje koje je postalo uobičajeni refren: „Gdje su nestali svi dobri ljudi? Chloeini standardi za potencijalnog partnera sežu dalje od određenog godišnjeg prihoda.

Ona također traži osobe koje imaju otvoreno držanje, a sigurnost pronalazi u starijim muškarcima. Sa preko milion pratilaca samo na Instagramu, Khloe ima značajno prisustvo na mreži. U nedavnom otkriću, otkrila je da zarađuje više od 20.000 dolara mjesečno. Međutim, njeno odrastanje nije bilo tako bogato. Odgajane od samohrane majke, Khloe i njena sestra imale su teško djetinjstvo. Osim finansijske stabilnosti, za muškarca je imperativ da posjeduje znanje i vještinu da se vješto ljubi uz održavanje lične higijene.

Nadalje, važno je da izbjegava pretjerane zabave i umjesto toga pokazuje samopouzdanje, brzu pamet i empatiju prema drugima. Khloe je elaborirala svoj željeni izgled za budućnost, koji uključuje izrazite crte lica i preplanuli ten. Nakon što je pretrpjela brojne neugodne susrete tokom sastanaka, influenserka je sastavila listu nepoželjnih scenarija kojih je odlučna da se kloni u budućnosti.

Preporučeno