U nastavku ovog vikend članka malo se bavimo problemima koje ima svaka domaćica i moderna žena u današnje vrijeme. Prije nekada sva odjeća i roba je bila jako kvalitetnija, i nismo imali situacija da na cipeli pukne đon, ili da vam se podere rukav nakon samo par dana. Danas je situacija puno drugačija, jer je tržište jako veliko, a samim time imamo i niže cijene, a samim time i manjak kvaliteta. 

Danas žene itekako imaju problema sa grudnjacima, a vjerujemo da vam se više puta desilo da vas nešto žestoko probode u predjelu grudi, i onda kada odete u wc, shvatite da vam je ispala žica iz grudnjaka i da vas jako bode. Na ovaj način, ako stvari krenu po zlu, jako se brzo možete i povrijediti. 

Nameće se pitanje kako riješiti ovaj problem, a da ne bacate grudnjak, i da se na ovako kriznim vremenima bacate u trošak i kupujete novi grudnjak, zbog samo jedne žice? Neke žene izvade tu žicu, jer im smeta, međutim kada to uradite onda faktički možete i baciti cijeli grudnjak jer je on u stvari 50% cijelog grudnjaka. Neke dovitljive žene su našle načina kako da riješe ovaj veliki problem. 

Jedna je žena na Facebooku uzela uložak koji je mekan, i stavila na to mjesto gdje je izletila žica, tako da i dalje ima kvalitetan grudnjak, ali koji je sada ne žulja i ne bode. 

Preporučeno