Ljeto je već stiglo, a mnogo je onih koji nisu na vrijeme uspjeli da skinu višak kilograma, pa i dalje muku muče sa time, jer razne dijete bile su u opticaju, ali nijedna od njih nije dala nikakve rezultate. Problem je taj, što se skoro svi mi oslonimo na brojne dijete koje imamo priliku da pronađemo na internetu, ali niko ih zapravo prvo ne provjeri, i njihovo djelovanje, tako da o ovakvim stvarima najbolje je pričati sa stručnim licima.

Međutim, nismo jedina nacija na svijetu koja ima problema sa gojažnošću, pa ćemo reći podatak od SZO, koji kaže da su amerikanci nacija sa najvećim procentom gojaznih osoba na cijelom svijetu. Saša Plečević je poznati srpski doktor i nutricionista koji ima i nadimak Srpski doktor filgud, koji je je rekao da je nemoguće sada se smrša 15 do 20 kilograma za samo jedan mjesec, ali se može smršati do 5 kilograma unutar jednog mjeseca. 

Kako je on rekao, najbolja opcija je ta da se doručkuje ok o9 sati, a oko 12 sati da imamo manju užinu, voćku ili neki jogurt. Ono što on navodi kao glavni obrok jeste ručak koji treba da bude oko 15 sati, oko 18 sati malo voća i povrća kao užinu, a večera je najbolja kada se jede između 19 i 20 sati, poslije toga apsolutno ništa ne treba više da se jede. Kako vi jedete i koji su vam termini za obroke? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno