U nastavku današnjeg članka nastavljamo da se bavimo sa novostima koje su povezane sa Zadrugom, a naša današnja tema će da bude Aleksandra Nikolić i jedna informacija koja je procurila u javnost, a koja nimalo nije prijatna. Znamo da je ona aktuelna učesnica šeste sezone, ali je rijaliti morala da napusti nakratko jer se morala hitno operisati nakon što joj je iznenada pukao silikonski implant u grudima.

Operacija je prošla super i sada se čeka njen povratak u rijaliti. Inače, u ranijim sezonama ona je pričala o aferi Bujanovac, kada se njeno ime dovodilo u vezu sa pro stitucijom, a sada su mediji došli do ekskluzivnog saznanja, a to je da ona navodno ima sina sa Albancem s a kojim se tada viđala. Izvor koji je iznio ove detalje, i koji je upućen u cijelu priču, za medije na samom početku je rekao sljedeće:

“Aleksandra je u Bujanovcu radila prvo kao hostesa, kasnije su počele i priče da se bavi najstarijim zanatom. Ona je i u rijalitiju priznala kakvim se sve poslovima bavila, ali niko nije znao tu strogo čuvanu tajnu. Po Bujanovcu se priča odavno da ima dete s makroom za kog je radila. Taj čovek je uzeo pod svoje, kod njega je živela i radila sve kako joj kaže. Nekoliko meseci je niko nije viđao, to je tačno bilo u periodu kad je bila u drugom stanju. Taj čovek je hteo da se sakrije porođaj, on brine o detetu, ali dete nije u tom gradu, već u Albaniji, gde ga čuva njegova porodica”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno