U posljednjih nekoliko mjeseci , vjenčanje Aleksandre Prijović I njenog izabranika , Filipa Živojinovića , je zapravo jedna od najaktuelnijih tema u svim medijima I novinama. Ali su oni konačno izgovorili svoje sudbonosno DA u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, na Bežanijskoj Kosi.

 

 

Ovo je vjenčanje ujedno I proglašeno , kao jedno od najboljih vjenčanja I vjenčanje historije svih vjenčanja sa estradne scene. Aleksandra je bila obučena u prelijepu vjenčanicu koja je koštala 30 hiljada eura, dok je Filip obukao savršeno odjelo.

 

 

Aleksandra nije željela da nosi nikakav nakit , samo bidermajer u ruci koji je bio od bijelih ruža, a Filip je imao mali bidermajer na svom reveru odjela. Oni su u crkvi obavili obred a gdje su stigli u bijelim kočijama a njihov poljubac su svi sa očekivanje pozdravili aplauzom nakon izgovorenog obreda za vjenčanje.

 

 

Kako smo uspjeli da saznamo da je ova svadba koštala oko 400 hiljada eura dok je bilo oko 900 zvanica. Bilo je jako puno kolega I kolegica sa Estrade koji su ih sa oduševljenjem pratili u njihovoj prelijepoj ceremoniji.