Sve popularnija pjevačica Aleksandra Prijović je u razgovoru sa novinarima priznala da je razvod njenih roditelja za nju i dalje veoma teška i bolna tema o kojoj ne voli da govori. Ona je bila tinejdžerka kada su joj se roditelji rastali, te ovaj nemili događaj, sudeći po njenim izjavama, pjevačica smatra kao ranu koja vjerojatno neće nikada zacijeliti, Njeni roditelji Nedeljko i Borka Mihajlović nisu opstali u braku, a nakon razvoda njihov odnos bio je ovakav:

” Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lijep odnos. Patim, jer sam oduvijek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvijek zamišljam kako su oni zajedno” – rekla je Prijovićka, te dodala

” Moja majka je radila i pjevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije željela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cijenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu”