Jučer smo već pisali o poznatoj srpskoj glumici Anđelki Prpić, koja je definitivno imala jako naporan period iza sebe. Njena karijera je itekako pretrpanaa sa ulogama u zadnjih pola godine, jer nakon sušnog perioda u kojem nijedan umetrnik nije radio zbog dobro poznate situacije sa korona virusom, došlo je vreme da se pređe  sa reči na dela. 

Na sve to, jako teško joj je pao razvod braka od supruga sa kojim je bilaa u braku celu večnost, ali su im se na žalost putevi jako brzo razišli. Tek sada je izjavila za srpske medije da je poslednjih par godina trpela pravu torturu sa njegove strane, i da jednostavno više nikako nije mogla da izdrži njegovu jako veliku ljubomoru. 

Bio je ljubomoran na Andriju, sa kojim je imala jako uspešne skečeve koji su oborili kompletnu You Tube scenu, a nije imao razloga za to. Jednostavno, bio je ljubomoran i na njenu senku, a sa takvim čovekom jednostavno nije bilo života, nije mogla izdržati silan pritisak, zato što je najbolja opcija za njih dvoje bilo to, da se raziđu na lep i miran način. Ona je sada trenutno na odmoru, gde puni baterije za napornu sezonu koja je pred njom.

Po svemu sudeći ona mu nije nabila rogove, kako je on celo vreme tvrdio, a sada su svi počeli da sumnjaju u njenu seksualnost jer se pojavilo par snimaka iz filma kojeg je snimala. “Nekaa ide život” je ime serije koja se trenutno emituje u Srb iji, a Anđelka Prpić je imalaa par jako osetljivih scena i to sa Paaulinom Panov. pogledajte i sami…

 

Preporučeno