Premijerka Srbije, Ana Brnabić je neko ko je oduvijek bio veoma zanimljiva tema za domaće medije i za javnost, kako zbog poslovnog tako isto i zbog njenog privatnog života. Dakle, kako smo već naveli, mediji vole dosta baviti sa njenim privatnim životom, pa tako stalno pišu o njoj i njenoj partnerki Milici, ali i o njihovom sinu Igoru. Anu na početku narod i nije posebno volio niti podržavao, upravo zbog njeno privatnog života i se ksualnog opredjeljenja, ali i to se poslednjih dana promijenilo. Ona je na svojoj poziciji odradila sjajan posao kako za državu tako isto i za građane.

Ana je naravno shodno poslu kojim se bavi uvijek prisutna u medijima, a do sada ona je nekoliko puta dokazala da nema problem da priča o svom privatnom životu, pa tako stalno spominje svoju partnerku Milicu, ali i njihovog sina Igora. Milica se rijetko pojavljuje u javnosti, pa smo je tako do sada imali priliku gledati samo na nekim bitnim događajima, ali kada god da se pojavi ona privuče pažnju javnosti na sebe, pa je tako bilo i ovog puta.

Naime, radi se o tome da su Ana i Milica bile prisutne na jednom prijemu koji je bio organizovan od strane nordijskih zemalja povodom Evroprajda, a razgovor sa švedskom ambasadorkom Anikom Ben David i Dunjom Mijatović komesarkom za ljudska prava ovekovječen je i fotografijom, koja je dospjela u medije. Tako smo se svi mi po ko zna koji put imali priliku uvjeriti kako Ana zaista ima dobar ukus, jer njena partnerka je pored inteligendcije i svestranosti koju posjeduje, jedna zaista prelijepa žena, koja svaki put pokaže kako ona itekako ima smisao za modu.

Preporučeno