Zvezdan Slavinić je bio glavna zvijezda najpoznatijeg rijaliti programa Zadruga . Naime on ej svoju nevjenčanu suprugu Anu , prevario sa duplo mlađom Anđelom Đuričić , i njihov odnos smo imali priliku pratiti svih mjeseci koliko je rijaliti trajao . Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani nekoliko dana prije samog finala.

 

 

Zvezdan je sa Anđelom bio i nakon rijalitija , a onda se desio njihov raskid koji je mnoge iznenadio . Anđela je odlučila da okonča njihovu vezu , mada su mnogi mislili da tako nešto nije moguće s njene strane .Nakon završetka rijalitija , Ana je goorila za medije , i tada je rekla da je podigla tužbu protiv Zvezdana , i da ona više ne želi da čuje za njega. Međuti , priča se da Ana još uvijek ima emocije prema Zvezdanu bez obzira na sve , te da sada postoje šanse da se oni pomire , jer je on sada ponovo slobodan . Lepi Mića je to već odavno rekao da bi Ana popustila i pomirila se sa Zvezdanom i to nakon samo jednog telefonskog poziva .

 

 

Ana bi se pomirila sa Zvezdanom samo kada bi on obavio jedan telefonski poziv . Znači da joj on da do znanja da hoće da bude sa njom , ona bi prešla preko svega . ez ikakvog blama bi mu sve oprostila jer je duboko i debelo zaljubljena u njega , a i on to sigurno želi rekao je Lepi Mića za domaće medije.Ana i Zvezdan su zajendo bili čak 15.godina , i neminovno je da su emocije između njih bile jake pa tako ostaje nam da vidimo u budućnosti da li će se pomiriti ili ne.

 

 

Preporučeno