Sastanak je trebao biti mirno okupljanje na kojem bi zadrugari mogli podijeliti svoje najdublje misli i razmišljati o svojim ličnim postupcima. Međutim, stvari su dobile neočekivani preokret kada je izbila svađa između nekoliko članova i Ane Ćurčić. Ana je imala priliku da govori i otkrila da je od Dejana Dragojevića dobila informaciju pre ulaska u Zadrugu. Međutim, ovo priznanje dovelo je do toga da je Ana bila osramoćena i ponižena od strane ostalih učesnika.

Grupa je provela dosta vremena raspravljajući i analizirajući Anine postupke. Tokom ove diskusije, Ana se poverila Aleksu da je čula Dejana kako priča napolju i, uprkos rezervi, osećala se prinuđenom da govori pozitivno o njemu jer je on bio dobro obrazovan i ugledan mladić. Bio je vrlo pažljiv i svakodnevno me zvao da se uvjeri da sam dobro. Razlog zašto sam mu se obratila je taj što ga je Aleksandra napustila, na šta je Ana istakla.

Dok je Aleksandra negirala da je Dejana obavestila o vezi sa Zvezdanom, Aleksandra je tvrdila da sada može da otkrije istinu o situaciji. Ona je objasnila da je kažnjena zbog komunikacije sa Dejanom dok je bio odsutan tokom intervencije. Uprkos tome, Aleksandra je smatrala da je važno da razbistri vazduh i iskreno progovori o tome šta se dešava. Ana je tvrdila da Dejan treba da ima priliku da progovori, a da ne ispadne glup.

Preporučeno