Pored korona virusa, crna hronika je stavka broj 2 koja nas zapljuskuje iz dana u dan. Rijetko nešto možemo pozitivno da pročitamo, i da nas definitivno obraduje u ovim teškim vremenima. Ono što nas posebno zna rastužiti i izbaciti iz takta, jeste činjenica kada vidimo neka teška krivična djela koja se dese u jednoj porodici, kada je osumnjičeni jedan od roditelja, ili u današnjem slučaju nekoga od djece. 

Kao što ste mogli da vidite u samom naslovu, za danas imamo jednu jako tužnu priču koja nam dolazi iz Moldavije. Tamo je jedna poznata influenserka, koja ima 21 godinu a koja se zove Ana Lejković, vjerovali ili ne, kuhinjskim nožem usmrtila svoju rođenu majku Praskovju Lajković koja je imala samo 40 godina-

Ona ju je totalno iskasapila iz nekog svog poznatog razloga, pa joj je izvadila srce, pluća i creva, a kada je sve završila, hladno, kao da se ništa nije desilo otišla na sastanak sa svojim dečkom. Kada je policija na prijavu komšija došla na lice mjesta imala je prizor kao iz horor filmova, raskomadano tijelo,a srce je stojalo bačeno u ćošku. 

Ono što se pominje kao razlog svega ovoga jeste velika svađa, jer je kćerka bila velika ovisnica, a majka je stigla iz Njemačke, uplatila joj pare za odvikavanje u jednom centru, što je ona žustro odbijala da uradi. Ana ima oko 9.400 folovera na društvenoj mreži na Instagramu, a kada su je pitali, zašto je ubila rođenu majku, policiji i novinarima je uz kiseli osmijeh rekla samo “Do viđenja”. Vaša mišljenja o svemu?

Preporučeno