Anastasija Ražnatović je protekla dva mjeseca glavna tema u medijima. Naime , ona je izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće , a mlada pjevačica i njen izabranik Nemanja Gudelj , pokušavaju utjehu da pronađu u vjeri . Prije nekoliko dana su posjetili oca Predraga Popovića , čije misli i riječi obožava cijela nacija i mudro ih tumači . Naime , kako smo doznali njegovi savjeti su im veoma značili u ovim teškim životnim momentima .

 

 

Otac Predrag je o Nemanji Gudelju i Anastasiji Ražnatović imao samo riječi hvale . Rekao je kako su oni divni mladi ljudi , te da je siguran kako ih životne zmije neće namamiti u neki pogrešan smijer . Otac Predrag je rekao da je siguran u to je su oni odgovorni prema Bogu , i jedno prema drugome , kao i prema pozivima kojima se bave. Otac Predrag je dodao da on smatra da je konačno došlo vrijeme da se prave vrijednosti vrate na prvo mjesto.

 

 

-Mi imamo divnu omladinu , i divne mlade ljude koji su zvezde svojih rodtelja i Boga , i neka ih ON čuva i vodi kroz život . Mislim da je konačno došlo vrijeme da se vratimo na prave vrijednosti , a to ćemo moći ako priče nas straijih mlađi primjene . Zato se vi stariji ne srdite na mlađe i kad nešto pogriješe , već da ih podržimo u dobrom trudu njihovom.
Kako se može vidjeti na licima Anastasije i Nemanje , njima je ova posjeta ocu Predragu veoma pomogla u duhovnom smislu , da su sagledali na drugačiji način njihov gubitak , odnosno prihvatili su činjenicu da je tako moralo biti , da je Bog tako odlučio i da niko osim Njega ne može da promijeni sudbinu.

 

 

Preporučeno