Porodica Ražnatović, posebno je protekla dva mjeseca  veoma aktivna tema u domaćim medijima. U poslednje vreme dosta se pisalo o životu  Anastasije Ražnatović, i njenom partneru Nemanji Gudelj,.Anastasija Tea Ražnatović je takođe pevačica u usponu. Par je uzbuđeno pronašao svoju prinovu u porodici prije nešto više od mjesec dana. Tragično, kasnije su prenijeli poražavajuću vijest o Tašinom pobačaju, gubitku fetusa… Nakon sporog, ali postojanog procesa oporavka i izgradnje stabilnog emocionalnog stanja nakon tragičnog gubitka djeteta, Anastasia Ya Ražnatović odlučila je da uzme mnogo -potreban odmor.
Zajedno sa dečkom Nemanjom Gudeljem za svoju destinaciju odabrala je živahnu i užurbanu Ibizu. Na ovom putovanju mi ​​se pridružio i Rašid, Nemanjin uvaženi vozač, kojeg je Anastasija veoma cenila. Dok su bili na ostrvu, trojac se svjesno trudio dokumentirati svoja iskustva, dijeleći zapanjujuće fotografije i video zapise koji su savršeno dočarali živu atmosferu zabave i mirni šarm plaže. Video zapisi i fotografije dokaz su njihove duboke povezanosti i radosti koju izvlače iz međusobnog prisustva. Međutim, sinoć je bilo posebno jer su bili opčinjeni zadivljujućim prikazom talenta iskusnog profesionalnog plesača. Plesači spretno uvijaju i manevrišu binom s gracioznošću i lakoćom, spuštajući se u kadu koristeći zamršene užad i žice.
Anastasija je bila toliko zadivljena agilnošću i brzinom plesača da je kratko uzviknula i uzviknula: „O brate!“ Nemanja i Rašid su bili veoma zadovoljni samim nastupom, a Anastasija je bila u stanju krajnjeg čuđenja, neprestano izražavajući divljenje zbog ogromnog talenta prikazanog na sceni. Fascinirala ju je nevjerovatna agilnost plesačice i lakoća kojom je opčinila i opčinila sve svojim gracioznim pokretima. Ne bi bilo iznenađenje da je Tasha pronašla inspiraciju u emisiji i ugradila nešto slično u svoje buduće scenske nastupe, što će se bez sumnje vratiti u dogledno vrijeme. Nemanja je spreman da nastavi sa treninzima nakon odmora na Ibici. U međuvremenu, Tasa će nastaviti svojim uobičajenim putem između Španije i Srbije, iako je izričito odabrao život u Gudeliju u Španiji, gde je ostvario uspešnu karijeru profesionalnog fudbalera.
Preporučeno