Andrea Ivanova je djevojka koja ima 25 godina i koja redovno dospijeva na naslovnice medija zbog zvog kontraveznog izgleda , na koji je potrošila procijenenih 1800 eura na filere za jagodice.Andrea je bugarska influenserka koja se nada da će postići novi rekord najvećih obraza na svijetu . Njen cilj joj je izazvao određene probleme , naročit u ljubavnom životu , pa je tako ranije priznala da se bori s pronalaskom ljubavi , uprkos tome što joj muškarci na internetu posvećuju mnogo pažnje.

 

 

Andrea je veoma nestrpljiva i želi što prije da se zaljubi ali je istakla da će joj odgovarati samo neko ko prihvaa njen izgled u potpunosti . Ona je istakla da ako je s nekim u vezi , a on joj kaže kako mu je neprijatno da s njom ide ulicom ili da se s njom pojavljuje na javnim mjestima , ona će sa njim raskinuti .

 

 

 

Andrea je istakla da bi se u tom slučaju osjećala loše i uvrijeđeno , pa bi onda morala da traži novog partnera kome njen izgled neće nimalo smetati . Andrea je objasnila da bi voljela da se ludo zaljubi te da upozna pravog partnera za sebe jer tvrdi da je ljubav nešto najljepše i najznačajnije na ovom svijetu . Andrea je u prošlosti imala loših iskustava kada je ljubav u pitanju , te se nije osjećala cijenjenom , i sada je zbog toga izbrirljiva po pitanju muškaraca s kojim izlazi , te je naučila da stavi svoje mišljenje na prvo mjesto , odnosno ispred tuđih mišljenja.Mnogi partneri s kojima je bila su joj savjetovali da promijeni svoj izgled , da ne bude tolik estravagantna ai ih ona nikada nije slušala. Uprkos negativnim komentarima ona obožava svoj izgled.

 

 

Preporučeno