ON JE POZNATA LIČNOST U JAVNOSTI, RADI SE O STEFANU KARIĆU KOJEG SU MNOGI POVEZIVALI SA POZNATIM ŽENAMA, POZNATO JE SVIMA KAKO JE ON BIO U BRAKU SA BIVŠOM MISICOM, SA DIJANOM MILOJKOVIĆ.

Međutim, sad je potvrdio da će ući u novu sezonu Zadruge, tačnije u treću sezonu, a Karića su povezivali sa Anom Korać i Lunom Đogani, nalazio se često i u društvu prve pobjednice Zadruge, Kije Kockar. Ova lafčina je potvrdio da će biti u najnovijoj sezoni Zadruge, to je sigurno, da će ga mnogi gledati putem malih ekrana.

On se zabavljao sa nekadašnjom mis Dijanom Milojković, zbog toga je u centru pažnje sad.

Osim svoje neupitne ljepote i svih naslova Dijana Milojković, “proletjela” na brojnim izborima, postala je javno poznata kao djevojka Stefana Karića, mladog žestokog mladića s Zvezdare, pa čak i nagađala da su u braku jer je lijepa. upotrijebila je model na društvenim mrežama umjesto prezimena, prezime svog dečka.

Kada je saznala da boluje od raka, Stefan je u početku imao najveću podršku i pomogao joj da se nosi sa zloćom, a kako joj je rečeno, kada je Dijana počela gubiti kosu zbog vrlo i invazivne kemoterapije, predložio sam Stefanu. da se obojica zgrče na ćelavost, a takva se slika njih ubrzo prošla kroz sve društvene mreže i izazvala entuzijazam sljedbenika.

Dijana Milojković je na svom blogu rekla ženama da nauče voljeti svoju bolest i da je prihvate kao takvu, te da budu odlučni u svojoj namjeri da pobijede i nikada ne odustanu, te da svoje živote podijele na dva – onu prije bolesti i onu prije bolesti. kad će ozdraviti i početi ponovno živjeti od početka, kao da su ponovno rođeni.

Preporučeno
Loading..