Veljko Ražnatović je sin najpoznatije srbijanske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Naime, mlađahni sin pjevačice je svoje pratitelja na Instagramu potpuno razbijesnio s obzirom da je objavio fotografiju na kojoj se nalazi Arkan, njegov otac koji je s početka dvijehiljaditih likvidiran u atentatu. Naime, Veljko je objavio fotografiju svoga oca na tenku tokom rata u Bosni i Hercegovini i napisao: Ima ko će mjesto tebe! Željko živi!


Inače Arkanov sin živi u Banjaluci jer tamo studira.On se zbog ove objave napšo na ogromnoj meti krtika a fotka je uglavnom polučila negativne komentare. Mnogi su prozivali Arkanovog sina da priziva nove oružane sukobe. Naime, Arkanov isprdak je izbjegavao da se svađa i ulazi u raspravu ali su ga mnogi prozivali kako zapravo ne studira u Banjaluci već se pod pokroviteljstvom Milorada Dodika priprema za rat.


Inače, treba napomenuti da bi Arkan vjerovatno bio osuđeni ratni zločinac da na njega nije izvršen atentat s početka dvijehiljaditih. Pored toga bavio se i kriminalnim radnjama u Bosni je počinio mnoga zlodjela tako da je nevjerovatno da ga i dalje veličaju u Srbiji s obzirom da se radi o čovjeku koji je počinio mnogobrojne zločine. Ako je suditi po onome što radi njegov sin, loza ne pada dalje od korijena.