Naš današmko članak je posvećen našoj najpopularnijoj pevačici na našim prostorima, koja se svaki dan pojavljuje u svim našim medijima, a kao glavni razlog je taj što vodi sam takav život, jer je on zaista pun sadržaja i Jelena uvek ima neka nova dešavanj. Nekoliko puta do sada je rekla da je ateista, ali privatno poštuje tradiviju i običaje te slavi velike blagdane, prvenstveno zbog svojih ćerki koje im najviše vesele i uživaju.

Kada je u pitanju Božić on je tradicionalno proslavljen u njenoj kući, bila je okružena svojim najmilijima i na jedan jedinstven način proslavljen iz mnoge specijalitete i nezaobilaznu česnicu sa skrivenim novčićem. Oni su se trudili da ispoštuju sve tradicionalne kršćanske blagdanske običaje i imali su predivnu porodičnu atmosferu, što je Jeleni svakako puno značilo.

Na ovaj poseban dan u godini definitivno najveći užitak je provoditi ga u porodičnom okruženju i dečijem smehu, ali kako smo mogli videti Jelenina najmlađa ćerka i nije bila baš naročito raspoložena. Lomljena kolača i traženja novca uobičajna je božićna tradicija koju svi s nestrpljenjem očekuju a naročito oni mlađi trenutak kada je pevačica to učinila sa svojim naslednicima i izazvao je veliku pozoronost na društvenoj mreži instagram gde su usledili mnogobrojni komentari.

Kao što smo mogli da vidimo Jelena je bila ta koja je izvukla paricu i sa time se odmah i pohvalila bila je vidno raspoložena i u pravoj prazničnoj atmosferi ali u igri je učestvovala i Atina, starija ćerka Jelene Karleuše, koja je vidno uzrujana što je ostala bez svoje nagrade. Video snimka je objavljena sa njihovog porodičnog druženja za jako kratko vreme skupila veliki broj pregleda i komentara u kojima pratitelji pokazuju svoju podršku za njenu ćerku ali dodaju i to da su se slatko nasmejali.

Preporučeno