Jedan par iz Crne Gore se našao na osudi komšija zbog stenjanja i preglasnog vođenja ljubavi. Ovaj komšiluk iz pakla je prijavio maldi par više puta, ali oni se nisu obazirali na to već su nastavili sa stenjanjem. Komšije su riješile na kraju da im ostave poruku na ulazu u zgradu, a to se na kraju pojavilo i na društvenim mrežama Objava ljutog komšiluka je osvanula na Instagram stranici “Podgorički vremeplov”, a kao se saznalo, radi se o paru iz Podgorice i ta drama između njih i komšija traje već duže vrijeme, te je očito da par konzumira odnose veoma često. Isto tako, tokom toga čina oni prave veliku buku, a to je komšije izludjelo, pa su odlučili da riješe problem na radikalan način:

“Mislim da smo dosta trpjeli vaše dranje tokom s**sa. Kakvo je to nevaspitanje!? Ni mi, ni naša djeca ne možemo da spavamo od vas ni uvečer, ni ujutro. Pretjerali ste! Gospođica bi mogla da povede računa da je ne sluša cijela zgrada kako stenje! Jednom vas je policija opomenula, svjesni ste da ako dođu još jednom slijedi ne tako lijep ishod. Ovo je krajnje posljednja opomena! U ovoj zgradi žive porodični i radni ljudi, vodite računa! Sram vas bilo!”, glasila je poruka koja je krasila ulaz u zgradu. Na istoj stranici na društvenim mrežama, administratori su prenijeli i riječi ovoga para. rekli su kako se trude da naprave dijete, a osvrnuli su se i na reakciju njihovog komšiluka, koje šuti kada se dešava neko nasilje u njihovoj blizini:

“I mi želimo djecu, radimo na tome. Komšije se bune i policija dolazi. A kada je nasilje u familiji niko ne zove policiju niti ko reaguje. U pitanju je Podgorica, ne bih da zgradu lociram uglavnom je Zabjelo u pitanju. Ali će se komšije prepoznati, koji su ovo sutradan posle policije okačili na vrata. U koliko možete da objavite kakav smo narod, nasilje se podržava ljubav ne!”, napisao je ovaj par.