Kao što svi znamo, razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića se još nije desio, te odnosi između ovih partnera su nepoznati za medije, jer se niko od njih još nije oglasio u vezi svoga odnosa, posebno nakon što su imali veoma neprijatnu situaciju za pravoslavni Božić u svome porodičnom domu. Kako se o njihovom braku stalno priča, povodim tofa se oglasila i stručnjakinja za astronumerologiju koja je otkrila kakva je Jelenina budućnost i da li će njen brak da opstane:

” Jelena Karleuša ima jedan specifičan kod, njen duhovni broj je 8/7, on daje uspešne ljude u ovom životu. Vodi se jasnim ciljevima, uvijek zna šta želi, ali zbog tog duhovnog broja u sedmici sve u životu joj je u vezi sa karmičkim dugovima i otplatom, pogotovo kada su u pitanju partnerski odnosi. Ljudi je često osporavaju i žele da je unište, ali ona se diže iz pepela. Mnoge stvari radi iz inata, što je dobro, jedino tako može da dođe do uspjeha” – kaže ova stručnjakinja.

Isto tako ona tvrdi da je Jelenin razvod trebao davno da se desi, ali da je Jelena veoma emotivna i plaši se samoće i ne želi da ostane bez partnera, te joj je teško da izađe kada jednom uđe u partnerske odnose. Dodala je i ovo: ” Veliki lom počeo je početkom godine, a trajati će do juna. Treba odlučiti šta raditi, da li ići dalje. Po mom viđenju njen brak sa Duškom na propast je osuđen još prije tri godine. Taj odnos može samo da se produži uslijed međusobnog poštovanja, ali se Jelena često pita zašto su morali da dođu do toga. Njihov sudbinski put se mimoilazi, neće ostati u braku. Stoji joj jedna velika ljubav – čovjek iz inostranstva, veoma moćan, mora samo da bude strpljiva.”

Preporučeno