Danas malo govorimo o popularnim parovima sa Balkanske estrade. Kada pominjemo brak, ne možemo a da ne pomenemo Željka i Jovanu Joksimović koji su definitivno pravi primjer pravog bračnog para koji živi bez ikakvih problema i u velikoj idili. Oni imaju ogromnu vilu na Dedinju, koju je Željko Joksimović platio blizu 2 miliona eura, a pored toga imaju i blizance, tako da su baš sretni.

Mi se danas malo bavimo sa Zvezdama Granda, gdje su dvije glavne face pored žirija, voditelji Saja Kužet i Voja Nedeljković koji u bekstejdžu sve konce drži u svojim rukama. O Sanji Kužet smo do sada pisali već jako puno puta, ali o Voji Nedeljković i ne baš toliko puta. Ono što se za njega zna da je jako šarmantan, zgodan, i da jako dobro radi svoj dio posla.

Međutim, jako malo se o Voji može znati privatno, ako ga nemate na Instagramu, a mi vam možemo reći da je oženjen za pravu ljepoticu. Naime, njegova supruga Maja je od njega mlađa skoro 2 decenije, tačnije punih 18 godina. NJih dvoje u braku imaju i sina Đorđa, aa kako je Vojo rekao, još uvijek ne razmišljaju o proširenju svoje porodice. 

Inače, maja Nedeljković je u medicini, i radi kao doktorica na jednoj beogradskoj klinici, sektor za transfuziologiju. Ne voli toliko medije, i baš se trudi da izbjegne svaki vid svoje promocije. Kako kažu njih dvoje, ne ole stereotipe, pa tako se i ne osjeti između njih taj generacijski jaz. Sve u svemu svaaka čast na toliko godina braka, vaša mišljenja?

Preporučeno