Milena Popović (40), udovica političara Olivera Ivanovića, ponovno je uzburkala društvene mreže svojim fotografijama. Nakon prve slike u kupaćem kostimu koju je podijelila na raznim platformama, sada je objavila još zadivljujuću sliku sebe. Odjevena u crnu čipku, s naglaskom na istaknutim grudima i zamamnim osmijehom, izazvala je znatiželju i želju mnogih muškaraca. Čak ni pojedinci iz različitih zemalja nisu izuzeti. Milena djeluje odmorno i osunčano, a nema sumnje da je uživala na godišnjem odmoru.

Iako uz objavu nije stavila nikakav popratni tekst, sama fotografija pobrala je stotine komentara i komplimenata. Ni otkriće njezine veze s Igorom Jurićem nije uspjelo ublažiti hvalospjeve kojima su je pratitelji obasuli. Muškarci nisu štedjeli truda da izraze svoje divljenje njezinoj ljepoti, a ona je dobila komplimente od međunarodnih obožavatelja koji su joj se obratili na engleskom i španjolskom. Neosporno je da Milenina privlačnost ne poznaje granice i da svojom neodoljivom pojavom osvaja sve koji se sa njom susretnu. Zanosna i uspješna Milena Popović nedavno je na Instagramu podijelila fotografiju koja ističe njezino lice i dekolte.

Ova prisutnost na društvenim mrežama često privlači značajnu pozornost i muškaraca i žena zbog provokativnih slika koje dijeli. Konstantno dobiva komplimente na račun svog fizičkog izgleda, a očito je da joj ta pažnja i te kako ide. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Milena je upadljivo istaknula svoje lice i bogat dekolte. Bila je odjevena u bijelu majicu kratkih rukava i nadopunila ju je živopisnim žutim sakoom, stvarajući upečatljiv kontrast naspram njezine tamnocrne kose. Državna tajnica u Ministarstvu turizma i mladih objavila je fotografiju suptilnog osmijeha i zadivljujuće konture.

Preporučeno