Prije par dana je okončana i posljednja 6 sezona rijaliti programa Zadruga, koji je bio najgledaniji na ovim prostorima. Pobjedu je odnijela Aleksandra Nikolić, na veliko iznenađenje svih učesnika, ali su gledaoci tako odlučili. Naime, Aleksandra je preuzela nagradu u iznosu od 50.000 eura. Prema mnogima je protekla sezona bila najgledanija do sada, a morala je biti završena nešto ranije nego je plairano, a razlog tome je taj što je naš region obuhvatio veliku tragediju koja je uslijedila početkom prethodnog mjeseca.

 

 

Do sada je svaka sezona rijalitija Zadruga bila zanimljivija od predhodne , ali je onda došao kraj. Iako je više onih koji smatraju da je ijaliti Zadruga ogromna besmislica , ima i onih koji su pomno pratili Zadrugu i žao im je što se više neće emitovati. Naime , Željko Mitrović je najavio novi projekat , koji će također da se emituje na televiziji Pink , ali će biti sasvi drugačiji oblik i format rijalitija.

 

 

Naime , Željko i njegova supruga Milica su se oglasili i otkrili nešto malo detalja o nvom rijalitiju. Ime rijalitija će da buse “Zadruga 7 elita”. Željko je rekao da su počele pripreme za after -real projekat , koji će naslijediti Zadrugu , i koji je po svojoj strukturi više igrani nego rijaliti. Naime , Željko je otkrio da od sutra počinje kasting za nove učesnike , a nagradni fond je 250.000 eura, što znači da će prva nagrada biti 100.000 sura , druga , treća i četvrta po 50 .000 eura. Ime nove sezone bit će “ELITA”. Šta vi mislite o ovom novom projktu ? Hoćete li gledati narednu sezonu pod nazivom Elita? Vjerujemo da će biti zanimljivo.

 

 

 

Preporučeno