Zvezde Granda su svakako najgledanije TV izdanje koje se pojavilo na ovim prostorima u posljednjih 20 godina na ovim prostorima. Takmičenje koje je iznjedrilo veliki broj poznatih pjevača, a svakao je najveće ime koje se do sada pojavilo Darko Lazić. On je proglašen nasljednikom velikog Šabana Šaulića, ali zbog svoje lude glave, malo je taj proces ipak usporen. 

Jak žiri, koji uvijek zna šta radi, i koji obučava na najbolji mogući način sve kandidate koji uđu u uži izbor za samo finale, onda je valjda jasno zašto toliki kvalitet od pjevača i pjevačica dobijemo na samom kraju svake sezone Zvezdi Granda. Svi znamo da je prošle sezone pobjedila bosanka Džejla Ramović, koja se već jednom ovdje pojavila, ali je bila premlada, te je dobila savjet da se ponovo vrati. 

Kada je došla prošle sezone, odmah je na samom uvodu pokazala da će biti favorit broj 1 za cijelu sezonu, oduvala je cijeli žiri sa svojim izvedbama. Uzela ju je Marija Šerifović pod svoje i na kraju izdominirala cijelo takmičenje, Sada se nameće pitanje ko je favorit za ovu sezonu? Mlada Azra HUsarkić iz Tuzle, je favorit broj 1, već izgrađena pjevačica koja iz emisije u emisiju pokazuje o kakvom se materijalu ovdje radi. 

Ona se sinoć pojavila sa mladim Ahmetom Karićem iz Zenice, koji ima samo 17 godina i sa kojim je imala jako uspješne duete. Sa pjesmom “Bosno moja”, dirnula je u žicu Dragana Stojkovića Bosanca koji joj je odmah dao jedno veliko “DA”. Sve u svemu ostaje nam da vidimo kako će Azra na kraju da završi. 

Preporučeno