Svakako da je najljepši moment za jedne roditelje, dolazak novog života na svijet. To daje posebnu draž onim parovima koji su imali itekako problema sa začećem, i koji znaju potrošiti pravo malo bogatstvo na vještačku oplodnju, i onda na jedvite jade žena ostane u drugom stanju. Kada beba dođe na svijet, nema nikoga sretnijih od njih, a da kola mogu krenuti nizbrdo pokazuje nam i sljedeća priča koja se desila u Beogradu. 

Ovaj bračni par je odlučio da podijeli svoju priču na društvenim mrežama, jer njihova priča je u najmanju ruku čudna, a desila im se u samoj bolnici, kada je njihova beba došla na svijet. Babica koja je donijela njihovu bebu na svijet, rekla je da je njihova beba AB, a on je nulta grupa dok je supruga A krvna grupa, To je u najmanju ruku bilo čudno za njih dvoje. 

Doktor je još jednom pogledao sve nalaze od bebe, i shvatio je da je beba totalno druga krvna grupa. Tada je shvatio da dijete nije njegovo, a on je cijeli život čekao samo trenutak da postane otac, sa ženom koju je volio od orvog dana kako ju je upoznao. Komentari su bili i više nego ohrabrujući na društvenoj mreži gdje je objavljena ova cijela ispovijest. 

Preporučeno