U petoj sezoni rijalitija Zadruga, Dalila Dragojević završila je kao drugoplasirana i osvojila je montažnu kuću, a prema mišljenju gledalaca ona to nije zaslužila, jer svi znamo da je ova sezona bila najgledanija ikada upravo zbog njene preljube i svega što je uradila svom sada bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, koji je dobio podršku naroda, i na kraju je i pobijedio.

Prije nekoliko dana imali smo priliku da vidimo kako se ona bahato ponašala prema jednoj novinarki koja je slikala Dalilu koja ju je uhvatila, i prijetila joj tužbom, a sve to snimala je i objavila na svom Instagram profilu, što su imali priliku da vide svi njeni pratioci, ali i svi ostali. Sada je ona još jednom pokazala koliko ona ne poštuje one koji su joj pomogli da se njeno ime pročuje i da se o njoj piše i priča. Ona je ispred televizije Pink stigla jer je gostovala u emisiji Narod pita, u kojoj je bio i pobjednik ove sezone, Dejan Dragojević, koji je ujedno i njen bivši muž kojeg je ona prevarila javno pred milionima gledalaca.

Tako je Dalila svim novinarima koji su bili okupljeni poručila kako njoj ne pada na pamet da daje izjave niti da pozira za fotografije, a sve koji su tu bili ostali su u potpunom šoku. Inače, ona se pojavila u roze kombinaciji, a zbog čega je toliko bila bijesna nikome nije poznato. Isto tako ona se u toku dana oglasila i potvrdila je to da ona i Filip Car definitivno nisu zajedno i da su stavili tačku na svoj odnos, koji je bio veoma turbulentan, što smo imali priliku da ispratimo prethodnih deset mjeseci. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno