U nastavku današnjeg člankia se bavimo sa novostima koje se odnose na rijaliti učesnike, a naša današnja tema bit će Dalila Dragojević. Bivša rijaliti učesnica, i jedna od najintrigantnijih učesnica u rijalitijima, Dalila Dragojević iz dana u dan ne prestaje da iznenađuje javnost, pa tako u medijima vrlo često imamo priliku da pročitamo neku novu vijest koja se odnosi na nju, pa je tako bilo i ovog puta. Naime, ona je proslavila svoj 29.rođendan i tom prilikom ona je napravila gala slavlje kako je i najavila.

Sve se održalo u jednoj vili u Beogradu, a svaki detalj i dekorisanje bilo je savršeno i na svom mjestu, baš kako je slavljenica i zamislila. Naravno da nije moglo da prođe bez skandala kada je ona u pitanju, pa se tako desila jedna jako neprijatna situacija, a radi se o tome da je ona u jednom trenutku rastjerala sve novinare koje je sama pozvala, a onda je nastavila da se veseli kao da se ništa nije desilo. Očigledno je da je ona umislila da je tako vleila zvijezda pa je sebi dopustila tako nešto.

Tako je izvor sa lica mjesta za medije imao da kaže dosta toga zanimljivog i da otkrije šta se to desilo, pa je rekao sljedeće: “Obezbeđenje nas je napalo i vređalo, užasno su se ponašali! Prvo nas je pozvala, pa počela da nas tera! Čekali smo taksi, on je izašao i počeo da viče na nas, malo je falilo da nasrne na koleginicu! Drao se i na mene”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno