Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka se bavimo sa jednom veoma zanimljivom temom, a radi se o jednoj bakici koja je vjerujte nam na riječ, mnogima popravila dan. Da internet i društvene mreže nam zaista svakog dana pružaju nešto zanimljivo i neočekivano, dokaz je i naša današnja priča. Jednostavno je tako da u svakom momentu možemo da saznamo šta se dešava kod nas u regionu, ali i u cijelom svijetu.

Iako su teme koje dolaze iz crne hronike preovladale, a ovih dana najaktuelnija tema jeste smrt kraljice Elizabete II, ipak imamo priliku da pročitamo i neku zanimljivu i veoma duhovitu priču, koja nam svakako popravi dan. Dakle, jedna scena koja je viđena u gradskom prijevozu ostavila je veliki utisak na sve one koji su bili tu prisutni, ali i oni koji su video snimak vidjeli na društvenim mrežama.

Naime, radi se o tome da je jedna baka napravila nevjerovatnu žurku u autobusu i tim svojim potezom ona je oduševila sve. Na instagram profilu serbialive_beograd, napisano je da je ova baka ušla na liniji 17, a sa sobom je imala zvučnik i mikrofon, i onda je u jednom trenutku ona zapjevala. U autobusu su bili pretežno mlađi muškarci, koji su na bakino pjevanje reagovali veoma pozitivno, pa su odlučili da horski zapjevaju sa njom, pa je tako cijeli autobus je za kratko vrijeme zaličio na pokretni centar za širenje dobrih vibracija i pozitivne energije. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno