Danima je trajao sukob između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i poznatog srpskog jutjubera, Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, a nakon što je najavio to je i ispunio, te je jedan dio dokumentarca emitovao a u kojems u sve zabranjene i kriminalne radnje jutujbera. Nakon toga njemu je definitivno ugašen Jutjub kanal, na kojem je on imao preko dva miliona pratilaca. On se nakon toga oglasio, pa je rekao da on nema namjeru da otvori novi kanal, gdje bi vjerovatno za vrlo kratko vrijeme sakupio svu svoju publiku ponovo, pa je tako on rekao sljedeće:

“Dosta vas mi govori da napravim novi kanal, ne mogu. Želim da se borim za ovaj. Šest godina rada, truda i uspomena. Ovo je možda poslednje zbogom”, napisao je on na svom Instagram nalogu, pa je on dalje objasnio: “Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina”. Inače Baka Prase je na samom početku rekao da pristaje da ide na poligrafsko ispitivanje, ali na kraju na istom se nije ni pojavio, a nakon toga oglasio se Željko Mitrović koji je rekao sljedeće:

“Baka Prase se pretvorio u Tićulicu Džouns! Kao zadnja kukavica izbegao je danas poligraf i odgovor na pitanja o utaji, pedofiliji, seksualnom iskorišćavanju maloletnica i dogovoru sa krimi klanom da se tržište kokaina proširi i na maloletna lica preko njegovih YT kanala”, napisao je on, a onda je otkrio i detalje: “Puna dva sata sam čekao Bogdana Ilića na dogovorenom potencijalnom poligrafskom ispitivanju. Juče sam mu poslao poruku da je to danas u 12 sati. Nije se pojavio, naravno, kukavički, siledžijski, kao što je uobičajeno za njega. Nije se ni pojavio, ni udostojio da odgovori, iako se javno definisao kao neko ko će se vrlo rado odazvati”, napisao je on. Vaša mišljenja?

Preporučeno