Naša današnaj tema bit će legendarna glumica Mira Banjac, koja je ostavila veliki trag na našoj glumačkoj sceni, a koja je nedavno imala jednu nezgodu na aerodromu. Desilo se to kada se ona iz Crne Gore vraćala u Beograd, ali je njen let iz Tivta bio otkazan, pa je ona nekoliko sati morala da čeka na novi let, a onda joj je odjednom pozlilo. Naime, aerodrom je bio pun ljudi jer su letovi kasnili, a kada su prošli kontrolu za pasoše, glumica nije imala gdje da sjedne, tako je da je skoro cijeli sat veemena ona stojala sama u jednom čošku.

Ovo je inače naišlo na veliku osudu javnosti s obzirom na to da je ona prvenstveno žena u godinama, a onda i slavna ličnost, a niko od prisutnih se nije sjetio da joj ustupi svoje mjesto. Kada govorimo o slavnoj glumici i njenoj karijeri tu su riječi zaista suvišne, tako da ćemo u nastavku da se bavimo malo sa njenim privatnim životom. Glumica živi u samom centru Novog Sada, a njen dom opremljen je sa starinskim namještaje, skupocjenim umjetninama ali i brojnim uspomenama na Zorana Radmilovića i Miku Antića. Glumica je svojevremeno u grad u kojem je u mladosti živjela iz Beograda preselila sa sinom Branislavom Jovanovićem, koji je teško podnio selidbu navodno jer je u njoj već imao uređen profesionalni angažman.

Njen dom smješten je na odličnoj lokaciji i blizu je pozorišta što je za nju jako bitno, jer tamo vrlo često voli da ode. Tako ona ide i na pijacu a njene komšije za nju imaju samo riječi hvale. Inače ona je jedna od omiljenih glumica stare generacije, a svi mnogo vole kada ona priča razne dogodovštine koje je imala sa Zoranom Radmiloviće i Mikom Antićem. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno