Nenad Macanović domaćoj javnosti poznat je po tome što je on dečko Miljane Kulić, i njega su gledaoci imali priliku da gledaju u prošloj sezoni. On je uz Miljanu bio kada se ona borila za život, a kada je ušla u Zadrugu ona ga je javno prevarila sa Zolom, koji je njen bivši dečko. Prije par dana ušao je i Bebica, a kako će se situacija dalje odvijati ostaje nam da ispratimo.

On je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem govorio o svemu, a pričao je i o tome u kakvim je on odnosima sa svojim djecom, a rekao je i to da se Miljana zapravo plašila njegovog ulaska te da su oni obavili razgovor i da su sada u odličnim odnosima. Pa je tako na samom početku razgovora on rekao sljedeće: “Pričali smo i sedeli, nemam pojma. Ja sam i u studiju. Imao sam u glavi da je htela da prebaci priču sa Ivana i deteta, što je ona kasnije i rekla. Nije da verujem, ali mi je lakše da je tako, a sigurno je bilo nešto više od toga”, rekao je Bebica i dodao:

“Ne mogu da se ljutim na nju, mnogo je volim, jednostavno ne mogu. Mislim da kad bi se još jednom ovako nešto desilo, ne bih prešao. Ne mogu da kažem da se ovo više nikad ne bi desilo, ali mislim da ne. Odlično sam je upoznao iako su mi svi govorili drugačije, panika, reakcije, sve znam. Nije ona sa mnom iz sažaljenja. Što bi ona meni bila iz zahvalnosti i iz sažaljenja tu, naravno da sam bio tu za nju u takvoj situaciji. Maja je pričala da bi 80 posto muškaraca ostavilo žene kad se razbole. Pa i psa kad vidiš da je neko udario na ulici odvezeš ga kod veterinara, a ne čoveka u bolnici”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno