Danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču koja nam dolazi iz Srbije, a koja se odnosiu na jednu djevojku po imenu Nina. Naime, radi se o tome da je ona pronašla ljubav svog života, ali to nije niko iz Srbije, niti iz regiona, nego vjerovali ili ne ona se udala za Egipćanina Muhameda. Oni žive sretno u braku, i trenutno su u Beogradu, a Nina je odlučila da svoju veoma neobičnu priču podijeli sa svima, tačnije o tome kako je ona upoznala u zavoljela Muhameda.

Naime, Nina je otišla u Egipat kako bi volontirala, i bila je na jednoj pijaci, gdje je i upoznala Muhameda, a kako je rekla tada joj je on bio veoma antipatičan, a nije ni slutila šta će kasnije da se desi, i kakva ljubav će da se rodi između njih dvoje. Nina je na samom početku svoje ispovijesti rekla sljedeće: “Upoznali smo se pre pet godina kada sam ja otišla u Egipat da volontiram preko organizacije Aiesec i bukvalno smo se videli na jednoj pijaci slučajno. Razmenili smo par reči, a nakon toga se sreli još jednom i čak smo bili antipatični jedno drugom”, rekla je ona.

Ona je njega isprva smatrala samo prolaznikom, ni ne sluteći da će oni ostvariti komunikaciju, i da će ona da promijeni mišljenje koje je stekla o njemu na samom početku, pa je dodala: “Ja sam mislila da je on malo nadobudan, a on je mislio da sam ja površna i previše glasna. Nakon toga smo slučajno počeli da se dopisujemo preko instagrama, promenili ovo prvobitno mišljenje i bili (online) prijatelji.”, rekla je pa je nastavila: “U nekom trenutku, a to je bila 2020. godine, sam nevezano za njega dobila priliku da živim u Egiptu i tada smo se zbližili i odlučili da budemo zajedno. Tako smo prvo bili zajedno u Egiptu i onda je on došao u Srbiju u avgustu prošle godine, i od tad smo ovde”, priča Nina. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno