Društvene mreže poslednjih nekoliko godina postale su jako popularne, i mjesto su na kojem korisnici postavljaju razne i zanimljive sadržaje, a fotografije i video snimci koje imamo priliku da vidimo na njima nas zaista mogu nasmijati do suza. Shodno tome, u nastavku vam donosimo jednu priču koja nam dolazi iz Beograda, a koja je u javnosti privukla dosta pažnje.

Naime, radi se o jednoj djevojci koja je tek položila vožnju, i koja je stavila poruku u svoj automobil kao upozorenje ostalim vozačima, a koja je itekako zanimljiva. Do sada smo nekoliko puta pisali, i opšte je poznato da je gužva u saobraćaju jedna od najstresnijih svakodnevnih situacija sa kojima se susreću vozači u Beogradu. Ovo se nekako posebno odnosi na novopečene vozače, a jedna djevojka odlučila je da stvar uzme u svoje ruke, pa je tako napisala poruku i okačila je u svom automobil.

Ona je to uradila kako bi upozorila sve vozače koji se nalaze iza nje, a voa fotografija je na društvenim mrežama izazvala opšti haos, te je za vrlo kratko vrijeme postala aposolutni hit. Djevojka je napisala sljedeće: “Tek sam sela u auto, ne trubi, uspaničiću se, ugasiće se i onda nismo ništa uradili”, napisala je ona, onda su komentari samo počeli da se nižu, a neki od njih glasili su: “Nije joj bilo dosta P, nego je sve podigla na viši nivo”, “Bravo, šaljem ti podršku”, “Ti si kraljica, nasmejala si me”, “Realno, kako da se neko iznervira kad ovo pročita dok stoji u koloni?”, “Njoj je dosta P, ali ovima iza nje nije. Pisano je za njih”, “Bravo bre”, “Želela sam da uradim isto, ali me je bilo blam”. Ostatak teksta pročitajte ovde.