Ljudi inače u svom životu imaju te neke određene aspekte života, koji su za njih prava svetinja i za koje će oni da se bore do kraja, po bilo koju cijenu. Neki od njih su porodica, brak, djeca, zdravlje, karijera i još mnogo toga. Kada se neke od navedenih stavki pomiješa, onda može da dođe do velikih problema. Neke svete knjige govore o romantičnim i prisnim odnosima između članova porodice ali je sa druge strane nauka dokazala da to dovodi do genetskih grešaka i bolesti, i naravno da je mnogo onih koji se protive upravo ovakvim odnosima.

Mi ćemo danas da pišemo o jednoj poznatoj glumici koja je uradila upravo nešto slično, a koja je od javnosti dobila razne kritike. Riječ je o italijansko-austrijskoj glumici Greti Scacchi, koja je bila jedna od omiljenih glumica koju je javnost obožavala gledati. Ali ona je uradila nešto što joj mnogi nisu oprostili, a radi se o tome da se ona zaljubila u svog rođaka Carla Mantegazza, za kojeg se na kraju i udala. Oni su dugo bili zajedno, pa su čak dobili i sina Mateja. Kasnije se dugo nije znalo da li su oni ostali zajedno ili ne, ali je izvor blizak njima za medije nedavno otkrio da je njihovoj ljubavi došao kraj još prije 12 godina.

Tako je izvor za medije rekao sljedeće: “Jednostavno su se udaljili kao što to često biva kod parova, ali među njima nema nikakve netrpeljivosti. Očigledno imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom svako dobro. Jednostavno nije bilo suđeno” rekao je izvor, pa je dodao: “Gretina privatnost joj je jako važna i nikad joj nije bilo prijatno da razgovara o bilo čemu o svom životu van ekrana. I ona i Karlo veoma su privatni ljudi.” Ostatak teksta pročitajte ovde.